Warning: include_once(public_html/anti/project-security.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/abstract/public_html/home/index.php on line 13

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'public_html/anti/project-security.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php52/root/usr/share/pear:/opt/cpanel/ea-php52/root/usr/share/php') in /home/abstract/public_html/home/index.php on line 13
Уеб дизайн от Abstract-Design.com. Уеб базирани Бизнес Решения. цени на уеб сайт, цени на сайтове
Предлагани услуги

Абстракт Дизайн Студио предлага уеб дизайн, който ползва всички най-нови графични и технологични стандарти в интернет. Стремим се нашите клиенти да получават новаторски и творчески решения за изграждане и дизайн на своя уеб сайт и по този начин да увеличават възможностите пред своя бизнес.

За вашия уеб сайт можем да предложим професионална консултация и реализация на:

  • Графичното представяне
  • Информационата архитектура на уеб сайта
  • Функционалността
  • Формулирането на съдържанието
  • Ползваемостта на уеб сайта.

Официално предложение

След като сме утвърдили концепцията за структурата и дизайна на уеб сайта с Вас, тогава Ви предоставяме официално предложение или оферта. В нея подробно се описва какво точно Ви предлагаме като изработка и дизайн. Може да Ви предложим и допълнителни опции, които ще спомогнат по-лесно да постигнем предварително зададените цели на уеб сайта. Фиксирана цена  в офертата ще ви помогне да прецените колко точно ще струва изработка и дизайн на вашият уеб сайт.

Приемане на оферта

След като сте прегледали предложението ни и смятате, че ви удовлетворява, следва първоначално плащане в размер на 50% от сумата за целия проект. След получаването на тази вноска ние започваме с планирането на процеса по уеб дизайн и изработка на сайта ви.

Предаване на готовия уеб сайт

След завършване на уеб сайта и удобрението му от страна на клиента нашите задължения и отговорности не свършват. Ние ще предоставим гаранционна поддръжка, а след изтичането й можем да предложим доста атрактивни условия за маркетинг на уеб сайт и постоянна поддръжка.

Изграждането на качествен уеб сайт с атрактивен уеб дизайн е първата стъпка за постигането на вашите цели в интернет пространството. Ние ще бъдем с Вас до постигането на крайните Ви цели.

 

Навигация

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

Последни проекти

инж.Стоян Проданов

Кандидат за кмен на Ямбол -Избори 2011

Мебели Ивен ООД

Производство на мебели за дома,офиса и търговски помещения

Калина ООД

Официален вносител на турски и гръцки маслини